You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
A kertem. A tiéd milyen? Milyennek szeretnéd? Minimalista, burjánzó, színpompás? Ha az alapok rendben vannak, bármilyen álmodat megvalósíthatod. „Csupán” egészséges, gyönyörű növényekre és hozzáértésre van szükség. Tőlünk ezt kapod.

A kertészetünk területén már az 1970-es évek óta faiskola működik. 1998-ban Szabó Fruzsina vásárolta meg az árudát, melyet SAFRU néven 2021-ig vezetett.

A kertészet jelenleg új néven, megszépülve, de az eddig megszokott minőségben működik tovább.

Kertészetünk
A KERTEM kínálata

Árudánk 7000 nm-en, óriási kínálattal várja a kertészkedni vágyókat.

A fák, dísz-cserjék, bokrok, sövények, tuják, örökzöldek, egynyári és egyéb növények a szabadban kiállítva sorakoznak. Az ültetéshez szükséges különféle virágföldek, trágyák, fűmagok, talajtakaró-burkolatok nagy választékban elérhetők.

2 db nagyméretű fóliasátor ad helyet tavasszal-ősszel a szabadgyökerű szőlő-, és gyümölcsoltványoknak, nyáron pedig a zöldség-, és egynyári növény-palánták védett tárolását biztosítja.

A szabadtéri növények részére igényes minőségű cserép, virágláda, hordó, kő-, vagy műkő tárolók is kaphatók.

A speciális gondozást igénylő mediterrán növények külön épületben találhatók.

A KERTEM létesítményei
Szobanövények és kaspók

A szobanövények számára 300m2-es fedett üzlet biztosít helyet, mely felülvilágítók, szellőző- és árnyékoló-rendszerek beépítésével készült. A cserepes virágok mellett kaspók és egyéb virág kellékek nagy választéka kapható.

Rendezvényekre lehetőség van valamennyi kerti-, és szobai dísznövény bérlésére is, oda-vissza szállítással, elhelyezéssel.

Virág-, és ajándékbolt
Saját parkoló

Saját belső parkoló biztosított a vevők számára. Cipekedés nélkül, kis kézikocsik segítségével lehet a megvásárolt árut a gépkocsikhoz vinni.

Saját parkoló
Üzletpolitikánk

Mint minden másban, úgy a kertészetben is évről-évre változik a divat. Ezért arra törekszünk, hogy ezeknek a megújuló igényeknek, trendeknek mindenkor eleget tegyünk. Termékpalettánk egyre szélesedik, vevőink több-száz féle növény kínálatából választhatnak, mindig kiváló minőségben. A vevőinket odafigyeléssel, udvarias kiszolgálással, szaktanácsadással és kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk.

Kiegészítő szolgáltatásaink:

Igény szerint vállaljuk a megvásárolt növények és termékek kiszállítását, ültetését, valamint kertészeti tervezést és kertépítést.